Mindenféle rólam, és a világról, ami körül vesz

Mindenféle rólam, és a világról, ami körül vesz

A mai napom, bővebben: életem a semmi közepén

Nem is a semmi közepe, csak épp most úgy érzem

2022. január 18. - Pannapló

Hogyan is kezdjem, azt hiszem a legjobb az lesz, ha csak úgy simán belevágok a közepébe.
Egy északi országban élek, a mostani életérzéseim alapján simán írhatnám azt is,  hogy ide száműztek: a világ végére. Persze nem így van, önként jöttem, jövő hónapban lesz 12 éve.... Bakker, most, hogy leírtam, k. soknak tűnik. 

Szóval nem,  ez nem a világ vége, csak épp most nekem az. Most épp, nem mindig volt az, de most nagyon. Tehát, miről is lesz itt szó? Rólam.  Az itteni napjaimról, életemről, sikereimről, kudarcaimról, a mindennapok mennyországáról és pokláról fogok írni.  Hogyan látom a világot, mit gondolok dolgokról,  emberekről, milyen filmeket szeretek...

Önkéntesként dolgozom egy idősek otthonában,  klassz a munkám, de most már lassan  szeretnék nem önkéntesként megjelenni a munkahelyen, ezért két hónapja felvettem a helyi munkaügyi központtal a kapcsolatot, regisztráltam, tárgyaltam, megjelentem, már majdnem összejött a dolog, majdnem leültünk tárgyalni(főnököm, a munkaügyis nőci, és én), de akkor a k. covid kitudja hányadik hulláma megint beleszart a terveimbe, lemondták a találkozót. Írjak neveket? Mindenkinek fura, de aranyos neve van... azt hiszem fogok írni. 

Minden nap írok majd,  sőt, azt hiszem egy nap többször is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pannaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr2816817138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása